25 Nisan 2011 Pazartesi

Terazi ve Denge




19 Ekim doğumlu bir terazi burcuyum. Yani hoşluğun, sanatın, dengenin, adaletin, estetiğin, zekanın, güzelliğin, eğlencenin ve aşkın insanıyım desem de özellikle aşk ve denge konularında hep sınıfta kalıyorum. Bu aralar üzerimdeki kara bulutların belki burçlarla ilgisi vardır bi bakayım bugünkü burç yorumlarıma dedim aaa bir de ne göreyin onların da dengesi bozulmuş her kaynak farklı farklı yorumlar yapmış. En çok müneccim. com da gördüğümü sevdim ve benimsedim :D

Hürriyet Gazetesi (25 Nisan 2011)

Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız. Maddi açıdan şanslı bir gündesiniz. YeEğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe karşı, bilinçaltı seviyenizde büyük bir öfke birikimi olabilir. Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Evli bir insansanız ve şu aralar eşinizle bazı sorunlarınız varsa ilişkilerinizi yeniden düzene sokmak için uygun bir gün olabilir. Ancak bunun için bazı şeylerden de fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir dostunuzla karşılabilir veya bu kişiden bir haber alabilirsiniz.
 
Vatan Gazetesi  (25 Nisan 2011)
Venüs, yatırımlarınızı bereketlendirecek etkiler gösteriyor. Sizi strese sokan ortamlardan uzak durun. Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Aşkta kritik bir dönemeçten geçiyorsunuz. Sağlığınız çok iyi.
 
Milliyet Gazetesi (25Nisan2011)
Hayatınıza keyif ve renk katan konular  gündeme geliyor. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ilgi alanları ve değişik yaratıcı faaliyetler içinde olacaksınız. Çocuklarınızla ve sevdiklerinizle ilgili gelişmeler size olumlu duygular. getirecektir.   Yaşam sevincinizi besleyen her konuya kararlı yaklaşacaksınız. Aşk hayatında daha fazla sorumluluk almalısınız. Para Durumu  (25 Nisan 2011 Ekonomi konularında yetkin bulduğunuz dostlar, yüklemek istediğiniz sorumluluklara hazır değiller gibi. Çok sevindiğiniz para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.
Aşk Yaşamı  (25 Nisan 2011) İlişkinizin çevresinde fazla hoşlanmadığınız birileri var. Bunlara karşı sert tepkiler vermeye çok hazır görünüyorsunuz. Yaşadığınız duygusal yoğunluk, sizi yanlış tespitlere yöneltebiliyor.
 

turk.net  (25 Nisan 2011)
Bilgilenme ve deneyim konularında yeni artılar kazanmaya elverişli bir dönem. İnce farklılıkları daha iyi algılayabilir, eski yargılarınızı yenileriyle yer değiştirebilirsiniz. Şu sıralar çok enerjiksiniz. Bu durum, çevrenize her zamankinden daha fazla ilgi duymanıza ve bu aşırı ilginin neden olacağı belli yorgunluklar yaşamanıza yol açabilir.
İş Yaşamı  (25 Nisan 2011) İş yaşamınızda, kendinizi göstermeye uğraştığınız konuda bugün son fırsatınızla karşılaşabilirsiniz. Bazı değerlendirmelerde danışacağınız kişilerin, deneyimleri kadar, amaçlarından da emin olmanız gerekiyor.
 


Takvim Gazetesi  (25 Nisan 2011)
Aşk yaşamınızda önemli bir değişim olmamasına rağmen sürekli onun yanında olmak istiyorsunuz.
 
Müneccim.com
Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder