29 Nisan 2014 Salı

Portakal orada Kal


2008 yılında üniversiteden mezun olduğumda tam 81 kiloydum :O O hale nasıl geldim kendime bunu nasıl yaptım sonrasındaki zayıflama serüvenim tekrar kilo alışım tekrar verişim derken e vücut bu tabi ki yoruldu. Selülit olsun hafif çatlaklar olsun tepkisini ortaya koydu. Bu yıla dek hiç kafama takmıyordum ama tam 58 kiloya düşünce vücut hafiften forma girince insan selülitleri de olmasın yada en azından ters ışıktandır diyebilsin istiyor. Hal böyle olunca başladım araştırmaya. Ürün yelpazesi her kozmetik ürün de olduğu gibi selülit savar ürünlerde de inanılmaz geniş. Çok para az etkililerinden yaka silktiğim için bu sefer kullanıcı yorumlarını araştırmaya ve okumaya yöneldim. Bir de bahar yavaş yavaş geldiğinden eşe dosta da kulak kabarttım. Şuan menzilimde olan 2 ürün var. Aslında sayıları 2 den fazla 2 yöntem diyeyim. 

İlki Dr Ender Saraç' ın özel karışımı olan ve bitkisel yağlardan oluşan karışımı

Malzemeler:
1 tatlı kaşığı susamyağı,
7-8 damla portakal yağı,
7-8 damla biberiye yağı,
5-6 damla melisa yağı
7-6 damla kekikyağı temiz bir kapta karıştırın.
Hazırlanışı:
Yağları temiz bir kap içinde karıştırın.Daha sonra bu karışımı hafifçe ısıtın (vücut ısısına yakın olması yeterli). 
Uygulanışı: Selülit olan bölgeye ellerinizle yedirerek sürün ve iyice yedirdikten sonra hafifçe cildi kızartacak şekilde ham ipek keseyle veya kabak lifi gibi bir keseyle sertçe bastırarak en az 10-15 Dakika masaj yapın.Masajdan sonra yağlı selülitli bölgenizi streç film ile sarın ve ter atmak için en az 20 dakika aktif spor veya egzersiz yapın.En az 20 dakika aktif ve terletici hareket yaptıktan sonra banyoda iyice ovalayarak yıkanın.Vaktiniz varsa bu işlemi sabah ve akşam, yoksa sadece Günde bir kez yapabilirsiniz.
Valla ilk gördüm malzemelerin hepsi yoktu portakal yağı ve biberiye vardı ikisini karıştırdım öyle kullandım. Memnun da kaldım hani. Gerçi duşta kullanmalık selülit ürünüm yoktu fırçalarken duş jelimi kullandım akabinde de Bio- Oil (watsonslarda olan hani) sürdüm. Çok düzenli kullanmama rağmen böyle belli belirsiz de olsa bir etki hissetmedim değil hani. Özellikle cildiniz inanılmaz parıldıyor ve yumuşacık oluyor. 
İkincisi ise (Vogue nisan ayı sayısında olması lazım ) dergi reklamlarında, twitter da bloglarda gördüğüm ama acaba dediğim ikili ürün seti. Hali hazırda alınacaklar listemde bekliyor. 11 mayısta bitecek olan Sephora indirimindeki performansıma göre alınacaklar. Ürün epey iddialı. Satış temsilcisi ile ayak üstü yaptığımız sohbette ki samimiyetine inandım bi an da ondan konuştum alanlardan hiç olumsuz geri dönüş olmadığından bahsetti. Hatta indirim de vardı ikisi yanlış hatırlamıyorsam 150TL civarı gibi bir rakama denk geliyordu. Bu arada ürünlerden biri selülit için diğer karın ve kalça sıkılaştırıcı.
Bunları buldum ama hala duşta kullanılacak bir ürün bulamadım. Onun arayışındayım :D Tüm zayıflama serüvenimi ,ise bir başlık altında toplayıp çok yakında siz sevgili takipçilerim ile paylaşacağım ki sevap pointlerim artsın metabolizmam hızlansın :D


28 Nisan 2014 Pazartesi

Inspiration

Pazar ilhamınız bol olsun efendim ;))) İlk resim benden diğerleri sanal alemden :) 



20 Nisan 2014 Pazar

Çantamdan Ayırmadığım Yeni Bir Şey Var!



Gülüşünüzün imzası dişleriniz derler. Gerçekten de öyle bence. Piyasada bembeyaz dişlere sahip olabilmek için pek çok ürün var, ancak ne yazık ki istediğim sonucu verebilen bir tanesiyle hala tanışamamıştım. Ta ki yakın bir arkadaşım bana Signal White Now Gold’u tavsiye edene kadar. Önceden raflarda olan White Now ürününe oranla White Now Gold’da anında beyazlatma etkisini 3 katına çıkartmışlar.

O ışıl ışıl, bembeyaz dişlere gerçekten de tek fırçalamada bile sahip olabildiğimi gördüğüm anda tamam dedim işte aradığım ürün buymuş. Özellikle “diş macunu” da demiyorum “ürün” diyorum çünkü klasik bir diş macunu banyoda aynanızın önünde durur, ancak Signal White Now Gold benim aynamın önünde duran değil, gün boyu çantamda taşıdığım bir kozmetik ürün gibi resmen. Nasıl ki gün içinde makyajımı tazeliyorum ve yenilenmiş gibi hissediyorum, Signal White Now Gold’la da ne zaman mücevher gibi parlayan dişlere sahip olmak istersem, çantamdan çıkartıp dişlerimi fırçalıyorum.



Ayrıca çok keyifli bir web sitesi var White Now Gold’un. www.pariltilihayatim.com Facebook’unuzla bağlanıyorsunuz ve bir anda kendinizi magazinlerin, paparazzilerin dünyasında buluyorsunuz. Ünlü magazin muhabiri Seyhan Erdağ, size ait milyon dolarlık bir villayı dolaşıyor. Fotoğraflarınız da evin duvarlarını süslüyor. Bu da yetmezmiş gibi www.pariltilihayatim.com ‘a girip formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 75 adet içi Yves Rocher güzellik ürünü dolu Furla'nın efsanevi Candy Bag çantası hediye ediliyor. Daha ne olsun, Furla çantanıza atın Signal White Now Gold’u ve anında bembeyaz dişlere sahip olun!
Bir boomads advertorial içeriğidir.

18 Nisan 2014 Cuma

Toni Guy vs Sem

Selamlar ürün denemelerim hız kesmeden devam ediyor genşşler. Yukarıda gördüğünüz ikili Gratislerde satılan seyahat boyu ürünler. Bunları ilk deneme boyu olmaları sebebiyle sevdim çünkü başıma ne geldiyse reklamlara kanıp pahalı ürünlere paraları bayılmaktan geldi. Neyse ilk önce kokusuna bayıldığımı söylemem lazım. Değişik ama çarpıcı bir koku. Eminim beğeneceksiniz. Normalde saç uçlarım kırılmasın diye hem yıkama esnasında hem de yaşken sıvı saç kremi ile kremlerdim saçımı. Yıkama sonrasında kesinlikle sıvı krem kullanmadım.  
 
Memnun kalınca büyük boylarını da aldım. Ama yıpranmış saçlar için olan saç kremi kalmadığından kuru saçlar için olan kremi aldım.
Ürün bileşimini ben okumadan aldım ama belki okumal istersiniz. İşte bu kadar genşşler tavsiye edeceğim ürünlerden oldular :))) 

14 Nisan 2014 Pazartesi

Jeans&heels

En sevdiğim trend budur bayanlar!!! İster skinny ister boyfriend olsun tüm jeanler yüksek topukları hakeder ;) Mutlu pazarlar 












Sonuncusu da benden olsun :))) 


7 Nisan 2014 Pazartesi

Ne denedim? Sephora Köpük Temizleyici






Merhabalar eski yazılarımda da bahsettiğim üzere Sephora nın göz makyaj temizleyicisini uzun zamandır severek kullanıyorum. Yenilemek üzere mağazaya girdiğimde bir de bunu aldım. Bazı bloglarda görmüştüm ama Loreal' in köpük temizleyicisinden memnun kalmadığım için yazılanlara pek inanmamıştım. Yanılmışım. Ürün bir kere Loeralin ürününden daha başarılı. Günlük makyaj için inanılmaz işe yarıyor. Ama benim gibi yoğun makyaj yaptığınız zaman yüzünüzü fırça ile temizliyorsanız biraz yetersiz kalabilir. Onun için ben öyle zamanlarda yada haftalık peeling aşamasında jel temizleyici kullanıyorum. Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayın ayrıca yüzünüzü önce hafif ıslatıp ürünü kullanın. Paraben ve sabun içermemesi de ayrıca güzelliği. Siz de seveceksiniz eminim :D
     






2 Nisan 2014 Çarşamba

Bu bahar mutlaka ALIN!!


1-) Nude Oje





                                  2-)Beyaz Koton Gömlek



 


3-)Beyaz Jean 




4-)Midi Etek



                                   5-)Tek renk sneaker






                                     6-)Sade altın görünümlü bileklik






7-)Sırt Çantası 



8-)Midi elbise



9-)Çanta olarak da kullanabileceğiniz bir cüzdan



 
  10-)Ladylike görünümü için babet



11-)Topuklu Sandalet



12-)Kırmızı Mat Ruj



                          13-)Üniversite Takım Ceketi

14-)Rahat kesimli iç çamaşırları


15-)Orta topuklu/ topuksuz sandalet




  16-) Klasik model bir gözlük 




                            17-) Yarım kollu giy çık bir bluz



                               18-)Trenckot


19-) Haftasonu Jean i 




                                       20-)Sporcu atlet