6 Mayıs 2012 Pazar

Parlak pasparlak

Her yerde gördünüz, diy projeleri ile ilgilenen tüm bloggerlar yaptı paylaştı ve size de bögh geldi. Tamam haklısınız hadi ben de yapayım paylaşayım da bitsin artık. Malzemeler en yakın Kipa dan 5,90'a aldığımız babetlerimiz (ki derisi inanılmaz yumuşaktı şaşırdım), önceki projelerden kalan çeşitli renklerde sim(ki biz duvar boyamızın içine katmıştık oradan kaldılar ışın yansıması olduğundan duvarlar parlıyor), tutkal, fırça, bant. 

Yapmak istediğimiz şekillere göre sim olmasını istemediğiniz yerleri öncelikle bantla kaplıyoruz ki dağılma olmasın.
Sonra simlerimizin rengini belirliyoruz. Ben bir spor ayakkabımı gri sim ile kapladığımdan pudra rengini sarı sim ile kaplamayı tercih ettim.
Önce belirlediğimiz alana fırça yardımıyla tutkalı sürüyoruz. Ardından simi yavaş yavaş serpiyoruz. Sonra fırça yardımıyla simleri bastırarak sıkışmasını ve tutunmasını sağlıyoruz. Ardından yarım saat kadar kurumasını bekliyoruz. Ve yine tutkal sürerek sim döküyoruz. Böylece simler tamamen tabaka halini alarak daha kalıcı bir şekilde yapışıyorlar.

Daha sonra güneşli bir yerde kuramaya bıraktım ki sıcaktan sertleşsin. Bu arada hazır simlerle uğraşmışken önceden yaptığım fakat tek kat olduğundan simleri dökülen ayakkabıların de ikinci katını yaptım.
Sonra iyice kuruduğundan eminseniz kaldırabiliyorsunuz. Yada gerekli görürseniz 3. kat uygulaması da yapabilirsiniz. 


Evvet işte size maksimum 8TL' ye mal olan harika babetler.  Hazır evde sim stoğu  varken bir tane de Miu Miu falan deniyim bare napiyim.  İyi Pazarlar 

2 yorum:

  1. Çok güzel olmuşş!! Bende converslerimi taşlamıştım farklı ve güzel bir havası oldu :) Değişiklik iyidir her zaman

    YanıtlaSil
  2. aynen :D hem kokoş hem spor :D

    YanıtlaSil