22 Mayıs 2012 Salı

Ben bu aralar...



Bol bol kahve içtim. Fal bakacak kimse olmayınca resmini çekip Özgeye mail attım. Ama maillerime cevap alamadım.  Sonra bir iki sanatsal çalışmaya imza attım. Ceyla gibi kızım olsa felsefesini kankim olsa olarak değiştirdim. 


Bim den siyah babet buldum 10TL olunca hemen aldım. İlk kat simini sürdüm bir yere kaldırsın diye anneme verdim inş bulurum.  Bissürü profiterol yaptım. Yiyen herkes hayatta yedikleri en harika profiterol olduğunu söyledi. Genç kalayım diye gençlerle buluştum.Sonuç olumsuz oldu ben keyfim ve kaz ayaklarım gene bir başımıza kaldık. New Look siparişlerim geldi ben de etrafın zayıflamışsın gazına geldim kalem etek giydim.
 
Zayıfladım gazına gelerek diyeti bırakmadım. Spor olarak da minik Ceyla ile sokaklarda koşup oynadım. 
Perçemlerim kısa olduğundan iyice deli kafa modeli yapmaya başladım . New looktan gelen saç bandı ile arkaya yapıştırdım. Önceki yazılarda bahsettiğim kendi simlediğim spor pabuçlarımı giydim. Eteğime bayıldım çok sevdim. İçimdeki Audrey in sesine kulak verdim ama o şapkaya o kadar para vermedim. Arm party olayına girdim.

5 yorum:

  1. çok güzel şeyler yapmışın ama keşke fotolar daa büyük olsaymış:))) NEw looktan gelenler pek güzel Ceyla pek şeker sen kimseye aldırma ruhlar genç olunca:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. :D yaşanılanlar büyük olunca resimlere sığmadı gibi iğrenç bir espri tabi ki yapmıycaaamm :D Ceyla benım kankım tam ruh ıkızım :D

    YanıtlaSil
  3. bu postu iyi bir fikir, cok tatli buldum :) sende cok hos bir kizsin!
    sende benim bloguma ugrarsan eger cok sevinirim, belki birbirimizi takipede alabiliriz?

    uyuyakalanguezel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. tabi ki de takip ederim yeni nesil blogger olarak hep destek tam destek:D:DD:

    YanıtlaSil