23 Nisan 2012 Pazartesi

En ışıltılı 23 Nisanım

Tamam daha ışıltılıları da oldu ama bugünün anlam ve önemini de en azından ucundan da olsa yazıma katmak istedim. Bu sefer ki projem Magean da gördüğümden beri aklımdan çıkmayan bir proje. Ama tabi ki Maegan gibi gidip 120TL verdiğim canıııım beyaz Converse ile yapmadım ben. O yüzden de onunkiler kadar güzel olmadı tabi. Gittim paşalar gibi Migrostan 7 liraya aldım ayakkabımı. Rengi itibariyle pullanmasa bile yaz için harikaydı da yan tarafındaki gri deri kısmı içime sinmedi. Bunu bulamasaydım LCW deki aynı tarzda ayakkabılar var 15 TL civarı onlarla deneyecektim. Efendim malzemelerimiz tutkal, fırça yada süner, bol gazete yada peçete, ayakkabı ve istediğiniz renklerde sim. Bunları temin ettikten sonra benim yaptığımın aksine yerlere bolca gazete üzerine de peçete serin. Sonra fırça yada sünger yardımıyla ayakkabılarınıza tutkal sürmeye başlayın. Ben tutkalın yapışkanlığı azalmasın diye kısım kısım çalıştım. Sonunda 1 hafta kadar evin güneş alan bir yerinde beklettim. İlk kez de Optimum a giderken giydim. Ama bir yerde bir hata yaptım heralde döndüğümüzde simlerin bir kısmı dökülmüştü. Şimdi bir kez daha yapıcam aynı ayakkabı üzerine ama en üstüne saç spreyi sıkmayı düşünüyorum simlerin sabit kalması için. Onun da ayrıntısını paylaşırım sizinle :D Tüm çocukların her günü bayram gibi olsun. Sırf yapmak için çocuk yapmasın insanlar o çocukları da perişan etmesinler sonra. Bir avukat olarak da aslında çocukların sizin malınız olmadığını ayrı birer birey olduklarını hakları olduğunu da unutmayın derim. 

Hazırsak başlıyoruz :D

Dediğim gibi tutkalı kısım kısım sürüp üzerine sim döktüm.Daha sonra peçeteye dökülen simleri de ziyan olmasın diye üzerine tekrar döktüm.

Eldiven takmayı akıl edemediğimden bunları çıkarmak için epey uğraştım.

Böylece bitmiş oluyor. ben tamamen kurumadan temizliğini yapmak istemedim. Kuruyunca da üşendim gerçi ama  kendiliğinden düşüyor kuruyunca etrafındakiler.

Ne giydiğimi de göstermiş oldum  bu arada gömleğim  ince keten olduğundan böyle valla yeni ütülenmişti.

Ayy nasıl mahçup oldum anlatamam kilom da görünüyor burada tüh

Simleri kısım kısım dökülmüş durumda :(

Biraz geçsin yeniden tutkallama ve simleme işlemi yapıp üzerine saç spreyi ile sabitlemeyi deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak.

2 yorum:

  1. Mikemmel fikir! :D

    http://combo-monster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. simleri tutkalın içine boca edince de dökülmüyormuş :D

    YanıtlaSil