30 Ekim 2014 Perşembe

Gece rutinim

Şu makyaj yaparken iyi de çıkarırken ne zor değil mi? Kalıcı makyajı da buldular gerçi ama kalıcı kapatıcı, allık hala icat edilmedi;) 
Soldakini uzun bir süredir kullanıyorum. Çift bazlı yağlı bir yapısı var epey de başarılı.Büyük boyu 200 ml 26.90TL .  Diğeri ise Oriflame kuru ciltler içim makyaj temizleme sütü. Sonbahardac cildim  kuruduğundan deneme amacıyla aldım. Hergün değil ama haftada 3/4 gün kullanıyorum.


Sağdaki beyaz olan köpük yüz temizleyici. Fırça ile uygulamaya pek uygun değil. Fırçayı sadece fondöten kullanmışsam Neutrogena temizleyici ile kullanıyorum. Üzerine de solda gördüğünüz Vichy gece kremini kullanıyorum. İkisinden de memnunum. 

Bu ürün dermatolog reçetesi ile yazılmıştı bana. Sonrasında da eczaneden almaya devam ettim. Alkollü bir solüsyon. İnanılmaz memnunum. Temizledikten sonra nemlendiriciden önce pamuk yardımı ile kullanıyorum.  Ama üzgünüm içeriğini bilmiyorum. 

Bunlar da savaşçılarım önceki yazılarımda da bahsettiğim üzere yeni tanıştık hemen kaynaştık.  Öyle işte hergece bu rutini uygulamaya çalışıyorum. Canım sıkkınsa yapamıyorum öylece yatıyorum tabi de siz bana bakmayın :) kendinize iyi bakkn :))



27 Ekim 2014 Pazartesi

Black is the new black



Bakmayın böyle cıbıl dolaştığıma İzmir e bile kış geldi bugün. Ama ben hepinizi sevgiyle ve tüm sıcaklığım ile kucaklıyorum. Ne giydimlere ağırlık vericem hepinizi tarzımla dövücem artık. (Show tv izliyorum da şuan bu tarz benim etkisi ile saldırganlaştım) 



             Deri Ceket      Limon
             Etek&çanta.    Zara
             Ayakkabı        Beymen
            Gözlük            Mango
             Üst                 Stradivarius 
             Küpe&bileklik  Koton


25 Ekim 2014 Cumartesi

Savaş zamanı



Gün benim için kırışıklık ile savaşma günü!!! Malum 19 ekim itibariyle 30 oldum e bare artık kendime yatırım yapayım dedim. Kış boyu kiloma taktığımdan ve iyi kötü onu bir düzene soktuğumdan da sıra kaz ayaklarına gelsin dedim. Sevmiyorum yaşlanmayı. Yaşlılık birine muhtaç olmak gibi geliyor. Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır elbet tamam ama ne bileyim tüm yaşlılar da hey gidi gençlik diyor. Bilemedim yani. Gerçi ailemizde Benjamin Button geni taşıdığımızdan ben yaşlandıkça gençleşiyorum. Bu ürünlere falan ihtiyacım da yok da maksat ekonomi canlansın :)  


Ben hemen hemen tüm kozmetik alışverişimi Boyner den yapıyorum. Hele tatlı mı tatlı, size ürün satmak için değil size doğru ürün satmak için çalışan Estee Uzmanı ile tanıştıktan sonra başka yere gidemiyorum. (Gratis ve Watsons ayrı tabi ki) Bu ürünleri de yine oradan aldım. (Aldım diyorum da çenemden kurtulmak için kardeşim doğumgünü hediyesi aldı) En soldaki set ile eye balm aynı fiyat olunca ben yanında aşağıda göreceğiniz Sumptuous Maskara ve Advanced Night Repair serumun deneme boylarının da bulunduğu seti aldım. O güne özel ikinci ürüne indirim kampanyası da olduğundan ayrıca bir de 250TL lik alışverişe indirim çeki de verildiğinden bana epey uygun fiyata geldiler. 



Önce serumumu ( ki bir sıkımı iki göze de yetiyor) ardından biraz bekleyip balmı sürüyorum. Çünkü uzmanım öyle dedi. Ardından da ince yüz çizgilerimin üzerine Advanced Night Repait serumu uyguluyorum.Ürün dünyaları yıktı ama ben de kullanalı bir hafta falan olduğundan işe yaradı harika wow diyemiyorum ama işe yarayacağına da inanıyorum. ( İnanırsam olur bence) Sürer sürmez hafif bir his geliyor bakın bence o işe yaradığını gösteriyor. Bununla birlikte cildimi nemsiz bırakmama adına bolca su da içiyorum. Uzun lafın kısası kaz ayaklarımı seviyorum da yaşlanmayı, ukalalığı, hadsizliği, kötü kalpli insanları sevmiyorum gençler yapacak bişi yok. Öptüm herkesi :) 


22 Ekim 2014 Çarşamba

Parodontax® - Diş eti bakımında uzman!

Diş eti bakımına dikkat etmemek diş kaybına sebep olabilir. Parodontax diş macunu, diş eti bakımınız için özel olarak geliştirilmiştir. Sağlıklı diş eti için diş hekimlerinin 1 numaralı önerisi olan Parodontax, günlük diş macunu olarak düzenli kullanıldığında, diş ve diş etini plaklara ve çürüklere karşı koruyor, diş taşı oluşumunu geciktiriyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

20 Ekim 2014 Pazartesi

Cupcake tadında

 

Yokum çoktandır. Kendime döndüm biraz. Kendi hayat dengemi bulmakla meşguldüm. Bulabildim mi emin değilim ama iyiyim. Uzun uzun anlatmak isterdim ama artık yapamıyorum. Hiç olmadı kısmet değilmiş deyip geçiyorum. Ağzımın tadı bozulsun istemiyorum :) İşte böyle bir arayış döneminde tanıştım D's cupcakes ile. Hepsi birbirinden harika cupcakeleri, iç ısıtan müziği, cupcake tadında çalışanı ile bayıldığım bir mekan oldu. Çok bilmiş gibi yazdım gene de herkes gelsin buraya klasik İzmir mekanları gibi ömrü kısa olmasın emi? (Alsancak Meksiğa sokak köşesinde Zehra Moda evinin alt katında)