25 Mayıs 2011 Çarşamba

sondur

"...Nasıl kovarsın kalbinden beni böyle, hiç düşünmüyor musun? Ya gidecek yerim yoksa?
Sana adanmış bir hayatı elinin tersiyle nasıl itiyorsun? Bildiğim başka bir yaşam yok ki!
Gözlerimi seninle açtım ben. Yürek nasıl çarpar, insan nasıl sever, aşk nedir, hepsini sende öğrendim. Soyunup tüm benliğimden, seninle yoğrulup bütünleştim.
İlk sana dokundum. Bir erkeğin eli nasılmış, ilk seninle hissettim. Dudaklar birleştiğinde, başkasını kendin saymak nasıl oluyor, seninle öğrendim.
Sevişmek denilen o büyüyü, ilk seninle tattım. Bedenimi, kadınlığımı, cinselliğimi seninle öğrendim. Dokunmayı, okşamayı, tüylerimin diken diken olmasını, boynumun ne kadar hassas olduğunu sen öğrettin.
Yazarları, ressamları, teknolojiyi, insan ilişkilerini, arkadaşlığı senden öğrendim. Yıllar geçti, büyüdüm ellerinde. Olgunlaştım, geliştim.
Öğrendikçe acılarım da arttı. İhaneti, vurgunu, kalleşliği de senden öğrendim. Sustum, dayandım, direndim. Seni değiştirebileceğime inandım.
Tüm yaşadıklarımıza rağmen, bir gün git diyebileceğin aklıma gelmezdi. Duvara çarpar gibi sözlerine çarptım. Yüreğim kanadı, yaralandı.
Giderim elbette, senden öğrendiğim ne varsa cebime koyar yola düşerim. Üstelik bu kadar bilgiyle, kolay kolay da devrilmem, aslanlar gibi yürür giderim. Aç da kalmam, susuz da!
Ancak benim içimi acıtan bitmemiz değil! Sen hiç gözlerime bakmadan, bunca yılın ardından bana nasıl git dersin? Ya gidecek yerim yoksa?

14 Mayıs 2011 Cumartesi

BU da benim olsun nım nım nım








Vivienne Westwood ve Melissa işbirliğini çok sevdim. Hayran kaldım aşık oldum hatta irregullar choise lardan bile daha çok sevdim :D Ama valla elim gitmiyo 200Tl de vermeye. Artık doğumgünü hediyelerini erken mi alsak naapsak the cüc duydun mu beni nişan takıların da olacak ona göre :D

8 Mayıs 2011 Pazar

aanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaa

 Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Hani eski zaman masalları anlatır
Hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan
Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde
Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutur dost oluruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız
Ben kararlı uçarken yolumda
Sen çatık kaşlarının altında
Her yeni güne sevgiyle başlarsın
Annem sen benin yanıma kalansın



2 Mayıs 2011 Pazartesi

ayna ayna söyle bana

Zara Home dan bugün aldım. Her yanı aynalı bir kutu.  İşte mücevher yada başka bişi koyabilirsiniz. Kendi çektiğim resimler iğrenç olduğundan sitesindeki resmini paylaştım. Alırken çok tuttum kendimi ama az öncesine kadar çok ağladım. Sonra herşeyin hayırlısı dedim. İstediğim şeyi kimseye muhtaç olmadan alabildiğim için şükrettim ve Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye de dua ettim. Bunlar olayın trajik yanı. Ama yaprak dökümü tadındaki bu yazının özeti her ne kadar halk arasında başka bir şekliyle bilinse de "kalbimi keserim gene de kasaba minnet etmem."  ve evet boyum uzadı. Hayallerinizin ve kalbinizin hiç kırılmaması dileğiyle bye